Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

BAUSKA SPA

Welldana Pro / BAUSKA SPA

BAUSKA SPA

Bauska SPA tilbyder en harmonisk, afslappende oase i en idyllisk by

Den smukke by Bauska i det sydlige Letland er omgivet af grønne skove og charmerende bondegårde. Den nyopførte spa har forvandlet Bauska til en fremragende feriedestination, hvor du kan slappe af i krop og sind.

LYSE, JORDFARVEDE TONER BLEV DE UDVALGTE FARVER TIL INTERIØRET I BAUSKA SPA.

Den harmoniske og lyse spa fortryller gæsterne med sine møbler i bløde former og imponerende fontæner. Harvia blev indbudt til at bidrage til planlægningen af Bauska SPA pga. sin førsteklasses knowhow i et samarbejde med lokale designere og deres innovative ideer. Resultatet er pragtfuldt – en sand oase til afslapning.

Den ansvarlige arkitekt for Bauska SPA’s udseende drog ikke kun fordel af Harvia-eksperternes input, men også af samarbejdspartneren, Sauna Katrams, knowhow inden for spadesign. Det var et mål for Bauska SPA at introducere forskellige saunaoplevelser gennem varme, damp og infrarød opvarmning. Spaen har to traditionelle saunaer, et dampbad og en infrarød sauna.

Valget af varmekilde til den elegante saunaafdeling faldt på Harvia Virta Pro, som er foretrukket af fagpersoner, fordi de særlige krav i forbindelse med spaforhold er taget med i overvejelserne af designet.

DAMPBADET OG SPAMØBLERNES UNIKKE FORMER BLEV TIL VED HJÆLP AF HARVIAS SPA MODULES

De opvarmede lænestole fra Spa Modules-serien gør de afslappende stunder efter en svømmetur endnu dejligere. Deres buede design blev også en del af spaens brusemiljø, hvor møblerne taler det samme designsprog som resten af interiøret.

De karboninfrarøde strålevarmere giver en blid saunaoplevelse, selv under de mest krævende spaforhold. Ved at tegne bænke i aspetræ ind i løsningen introducerede arkitekten lyse farvetoner i saunaerne.

Date

juni 1, 2018

Category

Damp, Komplette områder, Spa