Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

HYGGELIG SAUNA I IDRÆTSCENTER

Welldana Pro / HYGGELIG SAUNA I IDRÆTSCENTER

HYGGELIG SAUNA I IDRÆTSCENTER

To par delte en lidenskab for at dyrke sport, så de fik lyst til også at give andre sportsudøvere gyldne successtunder og velvære.

Sammen besluttede Jarkko og Johanna Kinnunen samt Jouni Valkonen og Päivi Kivimäki at få en drøm til at gå i opfyldelse og åbne et idrætscenter i Jyväskylä. Naturligvis havde idrætscentret, Klub1, behov for et saunaområde, hvor varmen lindrer de trætte muskler, og hvor hovedet finder ro under samtale med andre sportsudøvere.

Den skal være hyggelig og funktionel
Arbejdet med at designe saunaområdet til Klub1 startede i september 2016. I startfasen rådførte man sig omgående med Harvia, eftersom saunaen i et idrætscenter skal kunne tåle mange timers daglig brug med konstant belastning. Parrene vurderede, at Harvias store produktsortiment var driftssikkert.

Målet var at skabe en hyggelig atmosfære, og derfor blev materialerne valgt derefter. Til bænkene i saunaen faldt valget på Scala-bænkene med brede træplader og en livlig overflade, der blev fremhævet af varmebehandling.

Imponerende og sikkert
Parrene ønskede et kraftfuld og imponerende varmelegeme til saunaen. Således hilses brugerne af en Modulo-søjlevarmer, der står solidt op imod den dekorative stenvæg bagved. Og det bedste er, at Moduloens ekstrastærke varmeelementer har varme nok til alle sportsudøverne fra morgen til aften, hvis der er behov for det.

Saunaen blev færdiggjort med dekorative detaljer. LED-lyslister bag bænkenes ryglæn skaber en fredfyldt atmosfære, mens lyset, der er installeret under bænkene, letter rengøringen. Den godt belyste sauna er også gjort sikker med en lavtsiddende bænk fra væg til væg, et solidt sikkerhedsgitter om varmelegemet og en robust fodskammel.

Harvia var behjælpelig med det overordnede design og varetog opgaven professionelt fra start til slut. Takket være det fleksible samarbejde blev saunaen hurtigt færdig.

Saunadesignerens tjekliste

  • En offentlig sauna har altid behov for et varmelegeme, der er egnet til professionelt brug
  • God belysning øger sikkerheden og atmosfæren
  • Bænkematerialerne skal være egnede til kraftig brug; behandling af overfladerne med paraffinolie skaber et beskyttende lag
Date

oktober 12, 2018

Category

Sauna