Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

KÄMP SPA GENOPFRISKEDE SIT IMAGE

Welldana Pro / KÄMP SPA GENOPFRISKEDE SIT IMAGE

KÄMP SPA GENOPFRISKEDE SIT IMAGE

Kämp Spa skiftede sin mørke asiatiske designstil ud med en nordisk, lys og kosmopolitisk stilretning.

Som en del af den overordnede renovering opgraderede Helsinkis historiske luksushotel Kämp for nylig sin saunaafdeling. Målet var ikke kun at gøre saunaerne mere brugervenlige, smukke og moderne, men også at forbedre hotelgæsternes komplette spaoplevelse. Ifølge Kämp Spas spabestyrer, Anne Vähäpassi, blev disse mål nået i tæt samarbejde med Harvia: “Harvia lyttede meget opmærksomt til os. Det er meget vigtigt for os, at vi har fuld opmærksomhed på vores kunders ønsker og behov. Med Harvia gik det nøjagtigt, som det skulle.”

Eftersom divanerne er en ikonisk del af Kämp Spa, skulle deres designsprog bevares med opgraderingen. Udover at integrere divanerne leverede Harvia en fornyet finsk sauna samt et større eukalyptus-dampbad. Af materialer blev der valgt lyse skandinaviske farvetoner til ære for Kämps traditionelle image. Divanerne blev for eksempel rundet af med flisestrimler.

“Dette er i sandhed design, der sætter brugeren i centrum,” sagde Kämp Spas spabestyrer, Anne Vähäpassi, da hun beskrev divanerne.

Som en del af fornyelsen blev saunaerne gjort mere rummelige for at imødekomme kundernes ønsker. Harvias Solide-bænkemodel blev behandlet, så den fremstod i en semitransparent hvid, og væggene blev udstyret med specialfremstillede Solide-paneler. Efter renoveringen er saunaerne placeret bagved divanerne, så de er nemmere at komme til. Harvias professionelle varmelegemer er slidstærke og nemme at betjene. Det valgte varmelegeme til Kämp Spa er det prestigefyldte Cilindro Pro, der er udstyret med et sikkerhedsgitter fremstillet af Harvias tømrere.

I forhold til detaljerne blev der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Dørene har for eksempel ekstralange håndtag.

Date

oktober 12, 2018

Category

Spa