Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

SORT/HVIDT OMRÅDE MED KOMFORT

Welldana Pro / SORT/HVIDT OMRÅDE MED KOMFORT

SORT/HVIDT OMRÅDE MED KOMFORT

En familie af saunaentusiaster erstattede deres swimmingpool med et elegant spaområde

Esa Mäki designede et nyt sauna- og spaområde i det næsten 50 m2 store poolområde af sit hus. Han og hans saunaelskende familie havde besluttet at erstatte poolen med noget andet. Mäki skabte designet sammen med indretningsdesigner, Sini Soivuori, og Harvias team af saunadesignere.

“Vi havde det overordnede billede på plads, men Harvias saunadesignere gav os gode råd i forhold til de mindre detaljer,” fortæller Mäki.

Farverne kom først
Indretningsdesigner, Soivuori, designede et hvidt flisedesign til saunaens bagvæg. Harvias designerteam placerede deres forslag til bænk og vægmateriale i Soivuoris design. Mäki-familien ønskede et sort/hvidt saunadesign, men med en belysningsløsning, der sikrer, at stemningen ikke bliver for mørk.

I hjertet af saunaen faldt valget på en Cilindro-søjlevarmermodel med en hvid, halvåben yderbeklædning, der gør det muligt for de badende at hælde vand på en større stenoverflade. “Vi er enormt glade for Cilindro-varmerens egenskaber,” roser Mäki. “At have et saunabad er afslappende og mindsker stress. Således har saunaen en positiv virkning på blandt andet søvnkvaliteten.”

Date

november 27, 2018