Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

SPA I TARTU INDBYDER DIG TIL AT SLAPPE AF OG FRISKE OP

Welldana Pro / SPA I TARTU INDBYDER DIG TIL AT SLAPPE AF OG FRISKE OP

SPA I TARTU INDBYDER DIG TIL AT SLAPPE AF OG FRISKE OP

I 2016 slog det prominente kongrescenter Kvartal dørene op i hjertet af Tartu, Estlands andenstørste by. Besøgende i Kvartal og det forbundne V Spa Hotel har adgang til den stemningsfyldte V Spa, hvor Harvia har haft fornøjelsen af at være en del af planlægningen og udførelsen.

Den fire tusind kvadratmeter store spa består af adskillige områder og funktioner, hvortil Harvia var en af designerne og iværksætterne fra begyndelsen af byggeprojektet. Målet var at gøre stedet afslappet og på samme tid luksuriøst.

I hver enkelt fase, helt fra tegnebordet, modtog bygherren oplysninger fra Harvia om, hvad der skulle tages med i overvejelserne under planlægningen, og hvordan ændringer under planlægningen ville påvirke prisen. Eftersom Harvia med sin ekspertise sørgede for at tage sig af sin egen rolle, kunne bygherrens designere fokusere mere på at administrere det overordnede projekt.

ELEGANTE OG HOLDBARE

Vi leverede vores lænestole til V Spa, som vi udviklede som en del af vores indretningsmoduler i Spa Modules-serien, samt vores bænke til dampbadene. Harvias innovative spamoduler fremstillet af ekstruderet polystyren (XSP) er komplet vandafvisende, solide men nemt formbare, og de kan belægges lokalt med fliser på lige præcis den måde, kunden ønsker. Vi har moduler fra individuelle bænke til komplette dampbade, og de er også velegnede til udendørs brug. Harvia designede også V Spas bruseunivers. Det består af forskellige bruseområder, som, igen, blev udført med vores holdbare indretningsmoduler fra Spa Modules-serien.

I offentlige spaanlæg er styrke og vandafvisende egenskaber vigtigere end noget andet. Derfor skal elegance altid gå hånd i hånd med holdbarhed. Det er åbenlyst for os hos Harvia, hvilket er årsagen til, at man kan sætte sin lid til os som både designer og producent.

Date

juni 1, 2018

Category

Komplette områder, Spa